Loading...

Mikä valokaappi sopivin?

TETRIX tuotteista on helppoa valita sinulle sopivin valomainos-vaihtoehto.

1. Luxia LUMI on jatkuvakuvallinen, kaksipuolinen ständi tai messuseinä. Valitse silloin kun tarvitset täysverisen ständin joka näyttää suurta kuvaa.

2. Luxia ALU on modulimalli jota voit linkittää messuosastoksi ja yhdistää toimintoja. Valitse silloin kun tarvitset lisärakenteita ja -toimintoja.

3. TAULU & PYLONI toimivat sisällä ja ulkona ja sopivat ikkunaan, seinille ja lattialle ympäri vuorkauden. TETRIX muuntajat 24/24 hyväksyttyjä!

4. CUSTOM (Räätälöinti) on ILMAISTA joten ota kaiken irti mahdollisuuksistasi. Valitse silloin kun haet erikoistarpeeseen lisää tehoa valaistuksella.

LED valaistu messuseinä valokaappi

   LUMI   

Jakamaton suurkuva. Suora tai kulmissa rakennettu kokokuva. 85-300 cm leveät sekä 100-250 cm korkeat. Täysvalaistu messuosasto tai kakspuolinen mainosseinä. 

LED messuständi messuseinä Luxia ALU

   ALU   

Modulirakenteinen. Linkitä valokaappimodulit joka suuntaan. Miksaa perinteisten printti-messusinien kanssa tai/ja lisää toimintoja kokonaisuuteen jossa on valokaappi.

Valotaulut LED valaistut mainokset | Paloturvallinen 24/24 käyttö

   TAULU & PYLONI   

Pistemarkkinointi. Seinällä, ikkunassa, lattialla sisällä tai ulkona. HUOM: Muuntajat LED valotauluissamme kestää ympärivuorokautisen 24/24 ilman palovaaraa!

LED valaistusratkaisut ja valokaapit räätälöitynä

   CUSTOM   

Lisää valo-tehosteen erikoisempiin paikkoihin. Päivitä vanhat telineet sisävalaistuksella tai suunnittele uusia mainoskohteita missä valo auttaa poistamaan tylsät printtipinnat.

Ja sitten (vihdoin) tuli Luxia LED
Uusin tuotesarjamme on edessäsi: Luxia valokaapit. Aloitimme itse asiassa LED valokaappien kokeilut jo vuonna 2008 mutta silloisella tekniikalla mikään ei ollut tarpeeksi toimivaa. Heitimme rahaa ja turhan paljon aikaa kehittämiseen, vaan lopputulos oli aina sama – yhtä huono. Vuosia olemme odottaneet että tekniikka antaisi mahdollisuuden kehittää toimivia ratkaisuja josta olemme ylpeitä – nyt se vihdoin onnistuu. Luxia brändimme sai odottaa näin kauan syntymistään, ja nyt lähdemme toden teolla kehittämään valokaappitekniikkaa. Tuotteita jotka ovat sinun arvoisia!

Tervetuloa mukaan!
Mats Sandvik, TETRIXin perustaja.

Pietarsaari (FIN, SWE, ENG)
+358 (0)10 219 35 60

Yleiset kyselyt
info@tetrix.fi

Myynti & Tarjouslaskenta
sales@tetrix.fi


Pietari (RUS, ENG)

+7 921 934 73 35

Yleiset kyselyt, Venäjä
info@tetrix.su

 

RAHAN ARVOISTA TIETOA ASIAKKAILLEMME …IHAN TOSI ILMAISEKSI

TETRIX   |   SUUNNITELUVINKIT   |   MESSUOPPAAT   |   EKOLOGINEN MAINOS   |   LOGOMATTO   |   ROLL UP   |   MESSUSTÄNDI  |   MESSUSEINÄ