Loading...

TETRIX LED valotaulut turvallisesti ympäri vuorokauden

Valaistuna huomionarvo nousee jopa kymmenkertaisesti!

Enemmän näkyvyyttä rahoillesi. LEDit syöttävät valon kirkkasti koko kuvalle, ja lisäksi erikoinen “difuser-” eli tasoitin-kangas levittää entisestään loisteen tasaisesti ikäänkuin olisi tietskarin näyttö. Kaikki elektroniikka on CE hyväksyttyä ja tuotteet turvallisia käyttää ja olla jatkuvasti käytössä.

LED on todella energiaa säästävä ratkaisu. Vaikka käyttäisit esim valotaulua ympäri vuoden yötä päivää niin kustannus jää alle kympin. LEDeissä on myös kahden vuoden takuu ja tarvittaessa valakaapeissa voi vaihtaa valaistusyksiköt joten telineistö ja painettu palvelee sinua väsymättä vuodesta toiseen. 

V A R O I T U S : Mikäli valotaulun hinta tuntuu edulliselta, niin sen muuntaja ei kestä ympärivuorokautista käyttöä. Markkinoilla on esim. 8h/24h valotauluja joiden muuntaja ylikuumenee ympärivuorokautisessa 24h/24h käytössä. Hinta tai reilu myyjä kertoo tämän heti kättelyssä.

Kirkkaat LED valot valokaapin sisällä

   LED Tekniikkaa   

Kirkkaat LED modulit ovat tehokkaita, kestäviä ja kohdistavat valon oikein. Johto seinään ja toimii.

Luxia valokaappi kuljetus laukku pakkaus

   Kätevää kuljetusta   

Standardi LUMI & ALU valokaapit toimitetaan kätevissä kuljetuslaukuissa jotka pitävät järjestelmät kunnossa ja koossa.

LED valokaappi kokoaminen

   Todella helppoa

Valokaapin kokoaminen käy täysin ilman työkaluja. Osat liitetään yhteen, kuva pingotaan paikoilleen ja johto seinään – helppoa!

Yhdistä liitä ja rakenna valokaapeilla

   Kaikki  yhdistelmät   

Valittavanasi on aina sopiva valokaappi-koko ja ratkaisu jolla voit yhdistää, laajentaa ja monipuolistaa mainoksesi.

Ja sitten (vihdoin) tuli Luxia LED
Uusin tuotesarjamme on edessäsi: Luxia valokaapit. Aloitimme itse asiassa LED valokaappien kokeilut jo vuonna 2008 mutta silloisella tekniikalla mikään ei ollut tarpeeksi toimivaa. Heitimme rahaa ja turhan paljon aikaa kehittämiseen, vaan lopputulos oli aina sama – yhtä huono. Vuosia olemme odottaneet että tekniikka antaisi mahdollisuuden kehittää toimivia ratkaisuja josta olemme ylpeitä – nyt se vihdoin onnistuu. Luxia brändimme sai odottaa näin kauan syntymistään, ja nyt lähdemme toden teolla kehittämään valokaappitekniikkaa. Tuotteita jotka ovat sinun arvoisia!

Tervetuloa mukaan!
Mats Sandvik, TETRIXin perustaja.

Pietarsaari (FIN, SWE, ENG)
+358 (0)10 219 35 60

Yleiset kyselyt
info@tetrix.fi

Myynti & Tarjouslaskenta
sales@tetrix.fi


Pietari (RUS, ENG)

+7 921 934 73 35

Yleiset kyselyt, Venäjä
info@tetrix.su

 

RAHAN ARVOISTA TIETOA ASIAKKAILLEMME …IHAN TOSI ILMAISEKSI

TETRIX   |   SUUNNITELUVINKIT   |   MESSUOPPAAT   |   EKOLOGINEN MAINOS   |   LOGOMATTO   |   ROLL UP   |   MESSUSTÄNDI  |   MESSUSEINÄ