Loading...

Luxia LUMI, lämminverinen valokaappi

Valitse Luxia LUMI kun haluat helpon ständin tai messuseinän, jatkuvalla kuvalla.

Lumi valokaapit kulkevat kantolaukkussa ja ovat todella helppoja koota! ABS muovirunko kestää ja tehokkaat LED valot ovat upotettu runkoon suojaten niitä kaiken aikaa.

Jatkuvakuvalliset leveydet 85, 100, 200 ja aina 300 cm asti. Luxia LUMI valokaappien korkeudet 100, 200, 225 sekä 250cm.

Tasoitin-kangas (difuser), joka levittää loisteen koko valolaatikon ääriin, ylettyy joka reunaan asti ja piilottaa rakenteet miltei täysin. Luxia LUMI telineet ovat kaksipuolisia, joten saat tupla määrän näkyvyyttä.

Luxia LUMI, lattialla seisovat 2-puoliset ständit

   LUMI Valokaappi Ständit   

Lattialla seisova mainos-ständi LED valaistuksella. Tomii erinomaisesti niin messuilla, tapahtumissa kuin liiketilassakin. Nopea pystytys, oma kuljetuslaukku. “Plug and play”

Luxia LED LUMI valaistu kaksipuolinen messuseinä

   LUMI Messuseinä   

Suuret jatkuvakuvalliset seinäpinnat LED valaistuksella. Messuseinät voidaan myös yhdistää toisiinsa muodostamaan kokonaisen, valaistun messuosaston.

LED valaistu Luxia Lumi messutiski

   LUMI Valaistu Messutiski   

Näppärä messutiski LED valaistuksella. Kuten kaikki LUMI tuotteet messupöytä on kaksipuolinen ja kulkee omassa laukussaan. Helppo pystytys ja kuvat voit luonnollisesti päivittä milloin vain.

Kaksipuolinen LED valaistu mainosaita

   LUMI LED-mainosaita   

Käytä 1×1 m kokoisia telineitä yksittäin tai linkitettynä. Kaikkia Lumi valokaappeja voit käyttää pysty tai vaaka-asennossa. Helppoa jatkaa LED valaistuja valokaappeja suorana tai kulmissa.

Ja sitten (vihdoin) tuli Luxia LED
Uusin tuotesarjamme on edessäsi: Luxia valokaapit. Aloitimme itse asiassa LED valokaappien kokeilut jo vuonna 2008 mutta silloisella tekniikalla mikään ei ollut tarpeeksi toimivaa. Heitimme rahaa ja turhan paljon aikaa kehittämiseen, vaan lopputulos oli aina sama – yhtä huono. Vuosia olemme odottaneet että tekniikka antaisi mahdollisuuden kehittää toimivia ratkaisuja josta olemme ylpeitä – nyt se vihdoin onnistuu. Luxia brändimme sai odottaa näin kauan syntymistään, ja nyt lähdemme toden teolla kehittämään valokaappitekniikkaa. Tuotteita jotka ovat sinun arvoisia!

Tervetuloa mukaan!
Mats Sandvik, TETRIXin perustaja.

Pietarsaari (FIN, SWE, ENG)
+358 (0)10 219 35 60

Yleiset kyselyt
info@tetrix.fi

Myynti & Tarjouslaskenta
sales@tetrix.fi


Pietari (RUS, ENG)

+7 921 934 73 35

Yleiset kyselyt, Venäjä
info@tetrix.su

 

RAHAN ARVOISTA TIETOA ASIAKKAILLEMME …IHAN TOSI ILMAISEKSI

TETRIX   |   SUUNNITELUVINKIT   |   MESSUOPPAAT   |   EKOLOGINEN MAINOS   |   LOGOMATTO   |   ROLL UP   |   MESSUSTÄNDI  |   MESSUSEINÄ